Cemil İpekçi leopar desenli mayosuyla halk plajında

Ünlü modacı Cemil İpekçi tatil sezonunu Bodrum'da açtı. Önceki gün Türkbükü'nde görüntülenen İpekçi leopar desenli mayosuyla çevredeki tatilcilerin ilgi odağı oldu.

Denize girmek için halk plajını tercih eden Cemil İpekçi, gün boyu denizin ve güneşin tadını çıkardı. Slip mayosuyla denizde böyle görüntülenen İpekçi'nin neşeli halleri de dikkat çekti.

Ayaküstü gazetecilerle de sohbet eden ünlü modacı Hadise hakkında da çarpıcı açıklamalar yaptı. Geçtiğimiz aylarda Hadise'yi 'giyinmeyi bilmiyor' diyerek eleştiren İpekçi'ye ünlü şarkıcıdan 'sadece gülüyorum' yanıtı gelmişti. Cemil İpekçi tartışma yaşadığı Hadise ile ilgili yine çok konuşulacak açıklamalar yaptı.

İpekçi, sanat dünyasında ünlülerin nasıl giyindiği sorusuna, "Ben yıllarca starlar ile Sezen Aksu ve Ajda Pekkan'la çalışmışım. Yenilere bir şey yapmak pek içimden gelmiyor" dedi."Teklif gelise Hadise ile çalışmayı düşünür müsünüz?" sorusu karşısında sinirlenen İpekçi, "Ben ona bez ile dikmem. Gerek yok. Ben kendisine düzgün ve yapıcı eleşirilerde bulundum" diyerek tepkisini gösterdi.

Röportaj sonrası gazetecilerin yanından ayrılan İpekçi, yanındaki arkadaşı ile soluğu halk plajında aldı. Leopar desenli slip mayosu ile ilgi odağı olan İpekçi, plajlarda yıllar önce giydiği pembe mayosundan sonra yine çok konuşulacağa benziyor. Modacıya tatilde polis koruması eşlik etti.

Anahtar Kelimeler: