Cemiyet Yönetim Kurulu, Kutso Başkan Nafi Güral İle Yemekte Buluştu

Kütahya Gazeteciler Cemiyeti (KGC) Başkanı İhsan Tunçoğlu ve cemiyetin yeni yönetim kurulu üyeleri, Ticaret ve...

Kütahya Gazeteciler Cemiyeti (KGC) Başkanı İhsan Tunçoğlu ve cemiyetin yeni yönetim kurulu üyeleri, Ticaret ve Sanayi Odası (KUTSO) Başkanı Nafi Güral ile yemekte buluştu.

Saklı Dünya Restorant'taki yemekte Başkan İhsan Tunçoğlu ve yeni yönetim kurulu üyeleri tek tek tebrik eden Güral, bir kentin gelişmesi için yerel basının mutlaka bağımsız ve güçlü olması gerektiğini dile getirdi.

Yerel basının önemli konularda bir misyon üstlenmesi gerektiğini ve bunun da sürekli olmasının fayda sağlıyacağını anlatan Nafi Güral, "Mahalli basınımızın gayretleri ve katkılarına teşekkür ediyoruz. Bu doğrultuda katkıların artarak devam edeceğine inanıyor ve temenni ediyorum. Ayrıca, Gazeteciler Cemiyeti'nin yeni yönetim kurulu ile yemekte buluşmuş olmaktan duyduğum memnuniyetimi ifade etmek istiyorum" diye konuştu.

Reklam
Reklam

Güral, şöyle konuştu: "Bir süre önce KUTSO olarak yerel basının güçlendirilmesi hususunda bir çalışma yaptık.Yerel basın şehrin sesidir. Yerel basın güzel yapılan işlerin övülmesinde ve eksik hizmetlerin de ortaya çıkarılmasında çok önemlidir."

Başkan Güral ayrıca, KGC Başkan Tunçoğlu ve yönetim kurulu üyeleriyle, Kütahya gündemindeki konularla ilgili bilgi alış verişinde de bulundu.

Etikinliğe, İHH heyeti ile Gazete'ye giden cemiyet yönetim kurulu üyesi Kamil Uludoğan katılamadı.

Yemeğe Gazeteciler Cemiyeti Onursal Başkanı Nuri Sarıışık'ta iştirak etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: