Cemiyetin İlk Ziyareti Simav Ve Gediz'e

Kütahya Gazeteciler Cemiyetine yeniden başkan seçilerek güven tazeleyen İhsan Tunçoğlu, yeni yönetim kurulu üyeleriyle birlikte...

Kütahya Gazeteciler Cemiyetine yeniden başkan seçilerek güven tazeleyen İhsan Tunçoğlu, yeni yönetim kurulu üyeleriyle birlikte önümüzdeki günlerde il merkezi ve ilçelere gerçekleştirecekleri ziyaretlerle sorunların çözümüne katkı sağlamayı hedeflediklerini bildirdi.

Sancılı bir seçimin ardından Kütahya Gazeteciler Cemiyetine yeniden başkan seçilerek güven tazeleyen Tunçoğlu, kazanılan zaferden sonra yönetim kurulu üyeleri Nadi Sarıışık, Alaaddin Akkaşoğlu, Kamil Uludoğan, Hüseyin Efe, Hasan Demir’in yanı sıra merkezdeki arkadaşlarıyla seçimde kendilerine sonsuz destek sağlayan Simav ve Gediz’li gazeteci dostlarına Kütahya’nın gözde mekanlarından Güral Sofrasında yemek ziyafeti sundu.

Reklam
Reklam

Yemeğe yönetime yeni seçilen gazeteci Alibey Aydın’ın katılamamasının üzüntüsü içerisinde olduğunu ifade Tunçoğlu, “Hiç vakit kaybetmeden yeni yönetim kurulu üyelerimizle birlikte il merkeziyle ilçelerimize geziler düzenleyeceğiz. Bu vesileyle Kütahya ve bir bütün olarak gördüğümüz ilçelerimizin sorunlarının çözümüne katkı sağlamayı amaçlıyoruz. Bu kapsamda ilk gezimizi de en kısa sürede Simav ve Gediz ilçelerimize gerçekleştireceğiz. Simav Belediye Başkanımız Sayın Kasım Karahan’ın bu hususta bize daveti var. Kütahyalı gazetecileri şifalı sularıyla ünlü Eynal Kaplıcalarında ağırlamak istiyor. Ayrıca Gediz’de gazeteci bir kardeşimizin çıkarmayı planladığı günlük gazetesinin ilk sayısını birlikte yayınlamak üzere bu iki güzide ilçemize giderek dostlarımızla birlikte olmayı düşünüyoruz” dedi.

Belediye Kültür Sarayında gerçekleşen Olağanüstü Genel Kurulda böylesine ulvi bir görev için kendisini destekleyerek tekrar başkan seçilmesini sağlayan meslektaşlarına teşekkür eden Tunçoğlu, “Bizi bu göreve layık gören arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Kütahya’nın sorunlarına çözüm için çaba sarf edeceğiz” dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: