Cemiyet'ten Vali Çiftçi'ye Ziyaret

Kütahya Gazeteciler Cemiyeti (KGC) Başkanı İhsan Tunçoğlu ve yeni yönetim kurulu üyeleri, Vali Kenan Çiftçi'ye...

Kütahya Gazeteciler Cemiyeti (KGC) Başkanı İhsan Tunçoğlu ve yeni yönetim kurulu üyeleri, Vali Kenan Çiftçi'ye nezaket ziyaretinde bulundu.

Gazeteciler Cemiyeti Başkanlığı'nın, 19 Mart 2013 Salı günü yapılan olağanüstü kongresi sonucu tekrar başkanlığa seçilen İhsan Tunçoğlu ve yönetim kurulu üyeleri, Kütahya Valisi Kenan Çiftçi'yi makamında nezaket ziyaretinde bulunarak, cemiyet olarak yapılan ve yapılacak olan çalışmalar hakkında bilgiler verdiler.

Ziyarette Cemiyet Başkan Yardımcısı Alaaddin Akkaşoğlu, Genel Sekreter Kamil Uludoğan, Mali İşler Genel Sekreteri Hüseyin Efe, Ulusal ve Uluslararası Etkinlikler Genel Sekreteri Alibey Aydın, Yönetim Kurulu Koordinatörü Hasan Demir ve Ekspres Gazetesi muhabiri Ömür Demir ve Danışma Kurulu üyesi Mehmet Gökalp hazır bulundu.

Reklam
Reklam

Ziyarette ayrıca Valilik Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Hamiyet Özkalay yer aldı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: