Cemre Yaşam Evleri Yürümeye Adım Attı

Cemre Yaşam Evleri Yürümeye Adım Attı

Bilecik Ticaret ve Sanayi Odasında 19:30'da esestaş inşaat-cemre yaşam evlerinin düzenlediği proje tanıtım akşamında Bilecik halkı bilgilendirildi.

Sunuma başlamadan kapıda ağırlanan misafirler salonda yiyecek ve içecekler eşliğinde sohbet etmelerinin ardından toplantı salonuna davet edildi.Sunumu yapan Satış ve Planlama Müdürü Mutlu Selen önce saygı duruşu hemen ardından İstiklal Marşı ile toplantıyı başlattı.Katılımcılar arasında İl Başkanı Ramazan Kurtulmuş,Garanti Bankası Şube Müdürü Hüsnü Bayrakçı,Bank Asya Şube Müdürü Osman Fent ve bir çok katılımcının yer aldığı toplantıda Cemre Yaşam Evleri'nin sağlık,yatırım gibi avantajlarından yararlanmak üzere geldiler.

Reklam
Reklam

1995'başlayan bu yolculukta sektördeki ilkleri ve bir çok çalışmasıyla öncü,güven,deneyim ve teknolojimizi paylaşmak için Bilecik şehrinde de faaliyet gösterdiler.Yönetim Kurulu Başkanı Fethi Odabaş katılımcılara davetlerini kırmadıkları için teşekkürlerini sundu ve sunum konuşmasını yaptı.Bilecik projesine 6 Martta temel kazımına başlayarak ilgimize sunduğunu vurgulayan Odabaş kısaca proje tanıtımını yaptı;"Hayalimizde esestaş olarak böyle bir projeyi gerçekleştirmeyi umuyorduk,bu proje bir çok ilde olabilirdi ancak kafanızda planladığınız bir arsanın yaratılması gerekir, Bilecik Şehrine kısmet oldu.Dolayısıyla bu gerçekleştirmeyi düşündüğümüz, hayalini yaptığımız projeyi Bilecik'te netliğe kavuşturmak istedik"şeklinde konuştu. Bilecik şehri küçük de olsa gelir düzeyine sahip bir il olduğunu tespit eden Odabaş, hayallerini Bilecik Şehrinde gerçekleştirecek.Kendilerindeki ışığı fark edip"madem biz bunu üretebiliyoruz,ne için bunun büyüğünü yapmayalım?" sorusunu ortağıyla konuştuktan sonra hedeflerine adım adım ulaşmaya çalışan esestaş inşaat ,30 ay sonra halka açılması planlanıyor.

Reklam
Reklam

Bilecik Olay Haber Muhabiri;Nurefşan Bayramcık

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: