Cenaze Hizmetleri Kursiyelerinin Sertifikaları Verildi

Kahramanmaraş Göksun Müftülüğü ve Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü tarafından düzenlenen Cenaze Hizmetleri Kursu'na katılan 28...

Kahramanmaraş Göksun Müftülüğü ve Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü tarafından düzenlenen Cenaze Hizmetleri Kursu'na katılan 28 kadına, sertifikaları verildi.

İlçe Müftüsü Süleyman Şahin, müftülük bahçesinde düzenlenen törende, İslam dininde insanın hayattayken ve vefat ettikten sonraki halinin önemli olduğunu belirtti. İnsan vefat ettikten sonra geride kalanlara bir takım görevler düştüğünü ifade eden Şahin, bunlardan en önemlisinin cenazenin yıkanması ve kefenlenmesi işlemleri olduğunu söyledi.

Daha sonra kursa katılan 28 kadına sertifikaları Göksun Kaymakamı Ali Hamza Pehlivan ve Göksun Belediye Başkanı Ramazan Hurç tarafından verildi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: