Cenaze yolundaki kazada ölen anne ile iki çocuğu, yan yana toprağa verildi

Eskişehir'in Mihallıççık İlçesi'ne bağlı Çalkaya Köyü yakınlarında dün akşam saatlerinde cenaze merasimine giden minibüsün şarampole...

Eskişehir'in Mihallıççık İlçesi'ne bağlı Çalkaya Köyü yakınlarında dün akşam saatlerinde cenaze merasimine giden minibüsün şarampole yuvarlanması sonucu meydana gelen kazada ölen 6 kişi toprağa verildi. Kaza'da ölen anne ile iki çocuğu Korucu köy mezarlığında yan yana, diğer ölen 3 kişiden ikisi Çalkaya köyünde defnedildi. Ölenlerden birisi ise yurtdışında olan yakınlarının gelmesinin ardından toprağa verilecek.
Eskişehir'de yaşamını yitiren Hüseyin Bahar'ın cenazesi yakınları tarafından memleketi Mihallıçık ilçesi Çalkaya köyüne defin etmek üzere yola çıkarıldı. Eskişehir'den defin merasimine gidenleri götüren Mehmet Titiz idaresindeki 26 S 153 plakalı minibüs Çalkaya Köyü yakınlarında toprak yolda, virajda freninin patlaması sonucu kontrolden çıkarak şarampole yuvarlandı. Kazada, Mustafa Burak Yücel ( 8 ), Enes Yücel ( 10 ) isimli iki çocuk ile annesi Meryem Yücel ( 34 ), Emine Titiz (42 ) ile Ahmet Aras ( 50 ) olay yerinde yaşamını yitirdi. Ağır yaralanan Emin Şahin ( 37 ) ise ambulansla hastaneye kaldırılırken yolda yaşamını yitirdi. Kazada yaralanan 5 kişi ise Mihallıççık ve Eskişehir'deki çeşitli hastanelerde tedavi altına alındı.
Cenazeye giderken meydana gelen kazada ölen anne Meryem Yücel ile çocukları Mustafa Burak ve Enes, Mihallıçık ilçesi Korucu köyünde son yolculuklarına uğurlandı. Köy camiinde düzenlenen cenaze töreninde duygusal anlar yaşandı. Yücel ailesinin yakınları ve köylüler gözyaşlarını tutamadı. Buradaki cenaze törenine Mihallıçık Kaymakamı Zekeriya Göker ile diğer yetkililerde katıldı. Anne ile iki çocuğu cenaze törenin ardından köy mezarlığında yan yana toprağa verildi.
Kazada ölen Emine titiz ile Emin Şahin de Çatalkaya köyünde toprağa verildi. Ölenlerden Ahmet Aras ise yurtdışında olan yakınlarının gelmesinin ardından Çalkaya köyünde defnedilecek. Kaymakam Göker Korucu'daki anne ile iki çocuğunun cenaze törenini ardından Çalkaya köyüne gitti. Kaymakam Göker, burada kazada ölen Emine Titiz ile Ahmet Aras ve Emin Şahin'in yakınlarına taziye ziyaretinde bulunacak. Bu arada kazayla ilgili soruşturma geniş çaplı soruşturma sürüyor. Kazada yaralanan 6 kişinin tedavisi ise sürüyor.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz