Cenazeye giderken kazada ölen 5 kişi toprağa veriliyor

Yakınlarının cenaze törenine katılmak için gittikleri Erzurum'da trafik kazasında ölen 5 kişi, Sakarya'da toprağa veriliyor....

Yakınlarının cenaze törenine katılmak için gittikleri Erzurum'da trafik kazasında ölen 5 kişi, Sakarya'da toprağa veriliyor. Kazada hayatını kaybedenlerden Tahsin Tekcan (57) son yolculuğuna uğurlandı.

Erzurum'da otomobilin devrilmesi sonucu hayatlarını kaybeden Talip Kılıç (38), Paşa Barlı (68), Tahsin Tekcan, Şehrinaz Kılıç (59) ve Muteber Kılıç (26)'ın cenazeleri, uçakla İstanbul'a getirildi. Buradan alınan cenazeler, daha sonra Sakarya'daki evlerine getirildi.

Ölenlerden Tekcan için Maltepe Mahallesi'ndeki Aksa Camii'nde cenaze töreni düzenlendi. Öğle vakti düzenlenen törene Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar, Tekcan'ın çocukları, yakınları ve çok sayıda vatandaş katıldı. Şanlıurfa Valisi Nuri Okutan da cenazeye çeleng gönderdi.
Kılınan cenaze namazı sonrasında Tekcan, Serdivan İlçe Mezarlığı'nda toprağa verildi. Diğer 4 kişinin cenazeleri de ikindi vakti Serdivan ve Arifiye ilçelerinde toprağa verilecek.

Reklam
Reklam

Erzurum'un Pasinler ilçesindeki bir yakınlarının cenaze törenine katılmak için Sakarya'dan yola çıkan Talip Kılıç (38)'ın kullandığı 54 ZN 517 plakalı otomobil, Erzurum-Aşkale karayolunda devrilmişti. Kazada, sürücü Kılıç ile Paşa Barlı, Tahsin Tekcan, Şehrinaz Kılıç ve Muteber Kılıç ölmüştü. Zeki Kılıç ise yaralanmıştı. Ölenlerden Muteber Kılıç, 10 Temmuz'da Sakarya'nın Kocaali ilçesinde 112 Acil Servis'te Acil Tıp Teknisyeni olarak çalışan Murat Barka ile dünya evine girecekti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz