Cenevre'den en son model otomobiller

Cenevre Otomobil Fuarı'ndaki son teknoloji otomobiller için tıklayın

Otomotiv dünyasının önemli fuarlarının ilk sıralarında yer alan Uluslararası Cenevre Otomobil Fuarı, bu yıl 77'inci kez kapılarını otomobilseverlere açıyor. Yepyeni modellerin ve birbirinden ilginç özelliklere sahip konsept otomobillerin tanıtılacağı fuar 8-18 Mart tarihleri arasında ziyaret edilebilecek.

Her yıl ziyaretçi sayısında artış gösteren Cenevre Otomobil Fuarı'nın bu yıl biraz daha sönük geçmesi bekleniyor. Bunun nedeni olarak da önceki yıllara göre hem daha az modelin sergilenecek olması, hem de fuar alanının küçülmesi gösteriliyor. 30'u aşkın ülkeden gelen 244 firma bu yıl 76 bin 617 metrekarelik alanda modellerini sergileyecek. Geçtiğimiz yıl fuar alanı ise 114 bin metrekareydi.

Reklam
Reklam

Cenevre'de 50'ye yakın yeni model vitrine çıkarken, daha önce Amerika kıtasındaki fuarlarda görücüye çıkmış önemli modeller de ilk kez Avrupa kıtasında otomobil severlerle buluşacak. Cenevre'ye gidemeyenler fuarı internet üzerinden rahatlıkla izleme şansına sahip. www.salon-auto.ch adresine girenler fuarda sergilenen yeni modeller ve haberler hakkında ayrıntılı bilgiye sahip olabiliyorlar.