Cengiz Akarçeşme, FIVB Antrenör Eğitmenleri Arasına Girmeyi Başardı

Halkbank Gazi Üniversitesi Bayan Takım Antrenörü Dr. Cengiz Akarçeşme, Uluslararası Voleybol Federasyonu (FIVB) antrenör eğitmenleri...

Halkbank Gazi Üniversitesi Bayan Takım Antrenörü Dr. Cengiz Akarçeşme, Uluslararası Voleybol Federasyonu (FIVB) antrenör eğitmenleri arasına girmeyi başardı.
FIVB’de antrenör eğitmeni olarak görev yapacak iki Türk voleybol antrenörden biri olma özelliğini de taşıyan Dr. Akarçeşme, bu görevi layıkıyla yerine getirerek Türkiye’yi gerektiği gibi temsil edeceğini söyledi.
FIVB eğitmenleri arasına katılması sürecinde emeği geçen herkese teşekkür eden Dr. Cengiz Akarçeşme, ilk eğitimini 9-21 Temmuz tarihleri arasında Botswana’nın başkenti Gaborone’de düzenlenecek FIVB ikinci kademe antrenör kursunda verecek. Kursun direktörlüğünü dünya voleybolunun en önemli isimlerinden Athanasios Papageorgio yapacağı belirtildi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: