Cengiz Akbay Coşturdu

İzmir'in sevilen sanatçısı Cengiz Akbay, Bornova Look In Bar’da dinleyenlerine unutulmaz bir gece yaşattı.Türk Sanat...

İzmir'in sevilen sanatçısı Cengiz Akbay, Bornova Look In Bar’da dinleyenlerine unutulmaz bir gece yaşattı.

Türk Sanat Müziğinin en beğenilen eserleri ile programına başlayan Akbay, gecenin ilerleyen saatlerinde hareketli eserler ile salonu ayağa kaldırdı. Gece boyunca sanatçıya eşlik eden sevenleri, “Cengiz Akbay gibi kaliteli bir sesi tanımaktan çok mutlu olduklarını, sahnesini çok beğendiklerini ve İzmir’in müthiş bir sanatçı kazandığını” ifade ettiler.

Her Çarşamba, Cuma ve Pazar günleri sahne alan usta sanatçıyı İzmir halkına kazandıran Look In Bar işletmesi yetkilileri de, Akbay gibi bir sanatçı ile çalışmaktan onur duyduklarını söyledi.

Reklam
Reklam

Cengiz Akbay da, “çok yakında yine İzmir’de büyük bir gece kulübünde bambaşka sahne şovları ile sevenlerimin karşısına çıkacağım. Bu özel proje için yoğun bir şekilde çalışıyorum.” dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: