Cengiz Küçükayvaz Nasreddin Hoca Oldu

53. Uluslararası Akşehir Nasreddin Hoca Anma ve Mizah Günleri’nde Tiyatrocu Cengiz Küçükayvaz’ın Nasreddin Hoca kostümü...

53. Uluslararası Akşehir Nasreddin Hoca Anma ve Mizah Günleri’nde Tiyatrocu Cengiz Küçükayvaz’ın Nasreddin Hoca kostümü ile Nasreddin Hoca Fıkralarını canlandırdığı oyun, Akşehirlilerden büyük beğeni topladı.

Etkinlikler kapsamında Açık Hava Tiyatrosunda sahne alan illüzyonist Mendoza ve akrobat Akşehirlilere keyifli anlar yaşatırken, Yetenek Sizsiniz yarışması ile ünlenen Grup Şamata ise yaptığı yarışmalar ve komedi dans şov ile izleyenleri güldürdü. Gecenin finalinde ise Cengiz Küçükayvaz Tiyatrosu Akşehirlilere bir oyun sergiledi. Her akşam farlı bir oyunla izleyicinin karşısına çıkan Küçükayvaz ve ekibi bu kez Nasreddin Hoca Kostümü ile Nasreddin Hoca fıkralarını canlandırdı.

Reklam
Reklam

Oyun sonunda Akşehirli yetenekli çocukları sahneye çıkartarak onlarla birlikte bir yarışma yapan Cengiz Küçükayvaz, yaptığı espri ve skeçlerle keyifli saatler yaşattı. Çocukların yarışmasında birinciliği ‘Sakarya’ şiirini ezbere okuyan bir çocuk kazandı. Yarışma sonunda Cengiz Küçükayvaz, küçük çocuğa bir fes armağan ederek, onu Cengiz Küçükayvaz Geleneksel Türk Tiyarosu’nun en küçük temsilcisi olarak seçtiğini söyledi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: