Cengiz Küçükayvaz’dan Akşehir’de Eğlenceli Gösteri

Televizyon ve sinema dünyasının tanınmış oyuncusu Cengiz Küçükayvaz, Konya’nın Akşehir ilçesinde sahnelediği oyunda seyircilere keyifli...

Televizyon ve sinema dünyasının tanınmış oyuncusu Cengiz Küçükayvaz, Konya’nın Akşehir ilçesinde sahnelediği oyunda seyircilere keyifli anlar yaşattı.

53. Uluslararası Nasreddin Hoca Anma ve Mizah Günleri kapsamında Cengiz Küçükayvaz ile Geleneksel Türk Tiyatrosu, Akşehir Açık Hava Tiyatrosu’nda “Temaşa-ül Curcuna” isimli tiyatro oyununu sahneledi. Çiçek Taksi ve Maskeli Beşler filmleri başta olmak üzere bir çok televizyon dizisi ve sinema filminde rol alan oyuncu Cengiz Küçükayvaz, Karagöz ve Hacivat gölge oyunu ve tiplemeleri ile büyük alkış topladı. Ayrıca Cengiz Küçükayvaz ve ekibi kendi isimlerinden ve seyircilerden bazılarının isimlerinden de maniler yazarak izleyenleri eğlendirdi.

Reklam
Reklam

Akşehir’de anma ve mizah günleri boyunca geleneksel mizah tiyatrosunun örneklerini sergileyeceklerini belirten Cengiz Küçükayvaz, her akşam değişik tiplemeler ve değişik oyunlarla Akşehirli tiyatroseverlerin karşısına çıkacaklarını belirtti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: