Cengiz Zülfikaroğlu'nun Doğum Günü Kutlandı

2014 Dünya Kupası Avrupa Grubu Elemeleri ilk maçında Hollanda'ya 2 - 0 yenilen ve yarın...

2014 Dünya Kupası Avrupa Grubu Elemeleri ilk maçında Hollanda'ya 2 - 0 yenilen ve yarın da Estonya'yı konuk edecek A Milli Futbol Takımı bu maçın hazırlıklarını sürdürürken, Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu üyesi Cengiz Zülfikaroğlu'nun doğum günü de kutlandı.

Tesis, İdari İşler, Organizasyon ve Etkinliklerden Sorumlu Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Yönetim Kurulu Üyesi Cengiz Zülfikaroğlu'nun doğum günü kutlandı.

TFF'nin İstinye'de bulunan merkez binasında yapılan yönetim kurulu toplantısı öncesinde yapılan kutlamada Zülfikaroğlu'nun, doğum günü pastasını, TFF Başkanı Yıldırım Demirören ve Yönetim Kurulu üyelerinin katılımıyla kestiği açıklandı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: