Cenix Elektronik'ten güvenlik sisteminde yeni boyut

Ünye’de dokuz yıldır hizmet veren Cenix Elektronik sahibi Nedim Doğan, ilçede bir çok firma, site...

Ünye’de dokuz yıldır hizmet veren Cenix Elektronik sahibi Nedim Doğan, ilçede bir çok firma, site ve ev sahiplerinin gözlerini arkada bırakmayacak bir sistemle güvenlik sisteminde mesafe aldı.

Nedim Doğan, Cenix Elektronik’in, alanında çılgın proje diye nitelendirdiği güvenlik kamera sistemi projesinin Karadeniz’de bir ilk olduğunu ifade etti. Doğan, şunları ifade etti:

"TOKİ Konutları’na uyguladığımız bu sistem kablolu olsa 15-20 bin metre kablo kullanılacaktı, biz buna 1 metre dahi kablo kullanmadan uyguldık. Kablodan da öte bugün şehir merkezlerinde o güzelim binaların dışında internet, kamera, telefon gibi cihazların kablolarının bina dışından nasıl sallandığını görüyorsunuz. TOKİ’ye uyguladığımız 14 bloğun altındaki bu sistemle 41 tane kameranın görüntüsü tek merkez olan site yönetiminden aynı anda görebiliyorsunuz. Aynı sitemi belediye, çimento fabrikası, simge kömür, TOKİ, Otokoç gibi firmaların yanında birçok kurum ve kuruluşlara da uyguladık. Bunun yanında kapılarda kartlı geçiş sistemi, kumandalı araç giriş sistemi ki bunları kar ve yağmur etkilemiyor. 41 dönümlük arazi etrafına yapılan tel çiti ile yüzlerce insanı evinde rahat, huzurlu hissettirmek çok güzel bir duygu. Herkes yaptığımız sistemden, aldıkları hizmetten dolayı çok memnun, zaten bizim için de önemli olan budur.”

Reklam
Reklam

ÖZTÜRK: BİZİM GÖREVİMİZ, KONUT SAHİPLERİNE GÜVEN VE HUZUR VERMEK

TOKİ Konutları’nın yönetimini yürüten Boğaziçi Yönetim A.Ş‘nin Ünye’deki Site Yönetim Müdürü Mehmet Öztürk, konut sahibine verilecek en önemli şeyin huzur ve güven olduğunu ifade etti. Müdür Öztürk, “Site yönetimi olarak konut sahiplerine verilebilecek en önemli şey huzur ve güvendir. Boğaziçi Yönetim A.Ş, bu işi yurt genelinde çok güzel yürütüyor. Ben bu yönetim bünyesinde yer aldığım için çok memnunum. Bugün burada 14 blok üzerindeki yüzlerce insanı konutlarında rahat bir uyku uyutabiliyorsanız, hijyenik bir ortam sunarsanız, dışarıdaki araçlarından dolayı tedirgin ettirmezseniz siz başarılısınız demektir. Burada 5 temizlik personeli, 1 idari personeli 1 teknik personeli ve bir de ben olmak üzere hizmet vermekteyiz. Bunlar profesyonel anlamda iş yapmaya, yaptığınız işi projeye dökmeye bağlıdır. İşte biz bu hizmeti sunuyoruz. Sağ olsun Cenix Elektronik'in projeleri ile burada bunu aştık. Yine gündemimizde ışıklandırma sitemimiz var. Tabi biz bunları yaparken insanlar ilk başta tedirgin oluyor veya olabiliyor. Ama işin meyvesi ortaya çıkınca yemeye doyulmuyor.” diyerek, TOKİ Konutları’nda yapılan çalışmaları değerlendirdi.

Reklam
Reklam

Müdür Öztürk, yapılan işler projelendirilirse bir mana kazandığını, profesyonel anlamda iş yapıldığını söyledi. Öztürk, site yönetimi olarak Yuvamkent Sitesi’nin yönetimin de kendi bünyelerine aldıkları aktardı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz