Cenk Tosun ve Serdar Kurtuluş Beşiktaş'a doğru

Beşiktaş, 2 genç yıldızla anlaşmak üzere.

Gaziantepspor, yeni sezon çalışmalarına Teknik Direktör Bülent Uygun yönetimindeki antrenmanla başladı. Uygun, son günlerde isimleri Beşiktaş ile anılan Serdar Kurtuluş ve Cenk Tosun'un transferlerinde sona yaklaşıldığını ve fiyatta anlaşılması taktirde her iki oyuncunun da transferinin gerçekleşeceğini söyledi.En pahalı transferler

Gaziantepspor yeni sezon çalışmalarına Celal Doğan Tesislerinde yapılan antrenmanla başladı. Kırmızı-siyahlı ekibin başında sahaya çıkan teknik direktör Bülent Uygun transfer çalışmalarıyla ilgili gazetecilere açıklama yaptı. Gazetecilerin transferle ilgili sorularını yanıtlayan Bülent Uygun, Serdar Kurtuluş ve Cenk Tosun için farklı teklifler geldiğini ifade ederek, şöyle konuştu:

Reklam
Reklam

"Serdar'ın transferinde ücrette bir pürüz var, 500 bin euroluk bir pürüz. Serdar'ı isteyen takım fiyata 500 bin euro daha eklerse büyük ihtimalle anlaşma sağlanacak. Ayrıca Cenk için de teklifler var. Her iki futbolcunun kalıp kalmamasına bağlı olarak bizde transfer politikamızı oluşturacağız. Transferde tek yetkili şu anda yöneticimiz Mustafa Kızıl onunda aklında belli isimler var bizde isimler vereceğiz. Ayrıca alt yapıdan yetişen gençlere de bu sezon şans vereceğiz. Umarım yeni sezon bizim için hayırlı olur ve başarılı bir sezon geçiririz."

Futbolcular, düz koşuyla başlayan antrenmana ısınma hareketleriyle devam etti. Tesise gelen bir grup taraftar, tezahüratlarıyla takıma moral verdi.