Cep Telefonu Çaldı Oynayarak Kaçtı

Adana'da bir kişi, kamyonette bırakılan cep telefonlarını uzun uğraştan sonra çalınca oynayarak olay yerinden kaçtı.Olay,...

Adana'da bir kişi, kamyonette bırakılan cep telefonlarını uzun uğraştan sonra çalınca oynayarak olay yerinden kaçtı.

Olay, merkez Seyhan ilçesi Sucuzade Mahallesi Obalar Caddesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, bir kişi akşam üzeri Obalar Caddesi üzerine park edilen penceresi açık unutulan kamyonette iki cep telefonu gördü. İnsanların ve araçların çok yoğun olmasına rağmen zanlı cep telefonlarını alabilmek için 4 kez kamyonetin yanına gidip geldi. Ancak bir türlü cep telefonlarını alamadı. Kamyonetin bir sağ camına bir sol camına giden zanlı en son gidişinde telefonları herkesin gözü önünde soğukkanlı bir şekilde aldı. Zanlı, telefonları aldıktan sonra oynayarak olay yerinden uzaklaştı.

Reklam
Reklam

Araç sürücüsü, kamyonetin yanına geldiğinde telefonlarını bulamayınca Adana Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği'ne başvurdu. Bunun üzerine hırsızlık dedektifleri çevredeki güvenlik kamerasını inceleyerek şahsın hırsızlıktan kaydı olan uyuşturucu bağımlısı Muhittin Murat V. (26) olduğunu tespit etti.

Yapılan tespitin ardından zanlının evine şafak vakti operasyon yapıldı ve hırsızlık yaparken giydiği montla yakalandı. Emniyette sorgulanan zanlı, uyuşturucu almak için hırsızlık yaptığını söyledi. Zanlı daha sonra adliyeye sevk edildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: