Cep telefonu mesajı cinayetle sonuçlandı

Kahramanmaraş'ın merkeze bağlı Sarıgüzel köyünde bir kişi, eşinin cep telefonuna mesaj gönderdi iddiasıyla bir kişiyi av tüfeği ile vurarak öldürdü.

Kahramanmaraş'ın merkeze bağlı Sarıgüzel köyünde bir kişi, eşinin cep telefonuna mesaj gönderdi iddiasıyla bir kişiyi av tüfeği ile vurarak öldürdü.

Alınan bilgilere göre olay, Sarıgüzel köyü Domurlar obasında Niyazi Bal'a ait ikamette meydana geldi. İddiaya göre eve gelen C.Ç (26) içerde bulunan İsmail Bal'a (30) av tüfeği ile ateş etti. Namludan çıkan kurşunla kolundan yaralanan Bal, pencereden atlayıp kaçmaya çalıştı. Bal'ın peşinden giden C.Ç. ateş etmeye devam etti.

Vücudunun çeşitli yerlerinden yaralanan Bal, olay yerinde hayatını kaybetti. Olaydan sonra kaçan zanlı, jandarmaya teslim oldu. Bal'ın cesedi, Kahramanmaraş Devlet Hastanesi morgunda yapılan otopsinin ardından ailesine teslim edilerek köyünde toprağa verildi. Bal'ın evli ve 2 çocuk babası olduğu öğrenildi.

Reklam
Reklam

Katil zanlısı C.Ç'nin jandarmadaki sorgusu devam ederken, C.Ç.'nin İsmail Bal'ı eşinin cep telefonuna mesaj attığı gerekçesiyle öldürdüğü iddia edildi. Bal ve katil zanlısı C.Ç.'nin köylerinde devam eden baraj inşaatında çalıştıkları kaydedildi.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: