Cep Telefonundaki Keklik Sesini Duyunca Arkadaşını Vurdu

Saruhanlı ilçesine bağlı Büyükbelen beldesinde keklik avına çıkan bir kişi, arkadaşının cep telefonundan çıkan keklik sesini gerçek sanarak ateş edince

Saruhanlı ilçesine bağlı Büyükbelen beldesinde keklik avına çıkan bir kişi, arkadaşının cep telefonundan çıkan keklik sesini gerçek sanarak ateş edince arkadaşını vurdu.

Büyükbelen Karaçam mevkisine keklik avına giden Mustafa Uyar (47) ve Emrah Gök (35), ormanlık alanda birbirlerinden ayrılarak av aramaya başladı. Bu sırada Mustafa Uyar, cep telefonunda kayıtlı keklik sesini kullanarak, keklik yakalamak istedi.

Ormanlık alandan gelen keklik sesini gerçek sanarak tüfeğini ateşleyen Emrah Gök, arkadaşı Mustafa Uyar'ın yaralanmasına neden oldu.

Reklam
Reklam

Baş ve vücut kesimine isabet eden saçmalarla yaralanan Uyar, Büyükbelen Belediyesi'ne ait ambulansla Manisa Merkez Efendi Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Muhabir: Muammer Kökçüoğlu / Ufuk Kırabalı

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: