Cephanelik'te Tekvando Ve Jeet Kune Do Solonu Açıldı

KOCAELİ (AA) - İzmit Belediyesi'nce Cephanelik Spor Kompleksi'nde yapılan tekvando ve jeet kune do salonu düzenlenen törenle açıldı. 

İzmit Belediyesi'nce Cephanelik Spor Kompleksi'nde yapılan tekvando ve jeet kune do salonu düzenlenen törenle açıldı. İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan, törende yaptığı konuşmada, spor dostu belediyecilik anlayışını benimsediklerini belirterek, sağlıklı, idealist ve hedefleri olan gençler yetiştirmek için spora ve tesisleşmeye önem verdiklerini söyledi. Hayata geçirdikleri projelerle İzmit'in büyük bir sıçrama yaptığını ifade eden Doğan, çağdaş dünyanın yeni nesil belediyeciliğini bilen bir yapıları olduğunu kaydetti. Doğan, şehri enerjik, dinamik, yenilikçi bir şekilde yöneten bir anlayış içerisinde olduklarını dile getirerek, "Biz bu şehri en iyi seviyeye getirmek için bir koşucu gibiyiz. Hedefimiz belli, yapacaklarımız belli. Amacımız hedefe en kısa sürede en iyi derece ile ulaşabilmek. Bunun için gece gündüz demeden çalışıyoruz. Enerjimiz yerinde, hedefe ulaşacağımıza inancımız tam" diye konuştu. Cephanelik Spor Kompleksi'nin Türkiye'ye örnek bir hizmet olduğunu vurgulayan Doğan, şunları bildirdi: "Cephanelik Spor Kompleksi'nden bugüne kadar 13 bin 780 sporcu yararlandı. Göreve geldiğimiz günden bugüne kulüplerimize sadece malzeme yardımı olarak yaklaşık 1 milyon lira harcadık. Çocuklarımız için mahallelerde havuzlar kurduk, satranç okulları açtık. Kocaelispor, Yenişehirspor, Yenimahallespor, Alikahyaspor, Selanikspor, Yenidoğanspor, Yenişehirspor, Körfezspor, Üçyol Doğu Spor, Bağçeşmespor ve pek çok kulübümüze tesis kazandırdık. Bunlar yeterli değil. Olimpik bir havuz için Gençlik ve Spor Müdürlüğü ile birlikte çalışmalar içindeyiz."

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz