Çerkezköy’de 12 Saatte 4 Kaza

Tekiradağ'ın Çerkezköy İlçesi'nde ilk kaza akşam saat 19.00 sıralarında OSB Ulusoy Caddesi üzerinde meydana geldi.Ulusoy...

Tekiradağ'ın Çerkezköy İlçesi'nde ilk kaza akşam saat 19.00 sıralarında OSB Ulusoy Caddesi üzerinde meydana geldi.

Ulusoy Caddesi ile Hema Caddesi’nin kesiştiği kavşak üzerinde meydana gelen kazada 59 S 2712 plakalı servis minibüsü ile 16 JG 098 plakalı otomobil çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle 16 JG 098 plakalı aracın şoförü İsmail Burak Koparan hafif şekilde yaralanırken, olay yerine gelen ambulans ile Çerkezköy Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

TEK TARAFLI KAZA MEYDANA GELDİ

Aynı kavşak üzerinde saat 21.00 sıralarında da bir kaza meydana geldi. Meydana gelen tek taraflı kazada araç sürücüsü Hakan Aksoy yaralanırken, kaldırıldığı Çerkezköy Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alınırken, sabaha kadar müşahade odasında tutuldu.

Reklam
Reklam

Sabah Cengiz Topel Caddesi Keyff Restaurant önünde meydana gelen kazada da ise iki fabrika servisi çarpıştı. Elde edilen bilgilere göre saat 08.30 sıralarında meydana gelen kazada; Tepe Emlak Konutları mevkiinden Çerkezköy İstikametine seyir halinde olan 59 S 2115 plakalı servis aracı ile aynı yönde seyreden 34 MML 95 plakalı servis aracı yolun buzlanmasından dolayı çarpıştılar. Meydana gelen kazada her iki araçta da büyük çaplı maddi hasar oluşurken, 59 S 2115 plakalı servis aracında bulunan işçiler Hakan Balkan ile Yahya Hamitoğlu yaralandı. Olay yerine gelen ambulansla Çerkezköy Devlet Hastanesine kaldırılan yaralılar tedavi altına alınırken, hayati tehlikelerinin bulunmadığı öğrenildi.

Bu arada Atatürk Viyadüğü üzerinde meydana gelen zincirleme trafik kazasında yaralanan olmazken maddi hasar oluştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: