Çerkezköy'de Çöp Konteynırları Yer Altına Alınacak

Tekirdağ'ın Çerkezköy İlçesi Belediyesi daha temiz ve sağlıklı bir Çerkezköy için ana güzergahlar üzerindeki çöp...

Tekirdağ'ın Çerkezköy İlçesi Belediyesi daha temiz ve sağlıklı bir Çerkezköy için ana güzergahlar üzerindeki çöp konteynırlarını yer altı çöp konteyneri ile değiştirecek.

Çalışma kapsamında Belediye Başkanı Ali Ertem’in talimatı ile Fen İşleri’ne proje yapma talimatı verilirken, konu hakkında harekete geçen yetkililer taslak projelerin bazılarının tamamlandığını aktardı. Çalışma dahilinde 4-5 taslak proje hazırlayan yetkililer, son hazırlıkların tamamlanması ile birlikte projeleri Başkan Ertem’e sunacak.

Reklam
Reklam

Başkan Ertem ve yetkilerinin incelemelerinin ardından belirlenen bir proje üzerinde yoğunlaşarak çalışmaların devam edeceği belirtilerek “Proje ile birlikte ana güzergahta bulunan çöp konteynırlarının yer altına alınması amaçlanıyor. Aynı projeyi daha önce de yürüten belediyeler olmuş olup, bunların çalışmaları hakkında da araştırmaları yaptık.’’ İfadelerini kullandılar.

İlçe genelinde minibüs duraklarının da modern bir imza taşıyacağını dile getiren yetkililer, öncelikli olarak durak yerlerinin belirleneceğini ifade ederek durak taslaklarının çizimlerinin yapıldığını kaydettiler.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: