Çerkezköyspor Körfez Deplasmanında

Çerkezköyspor deplasmanda Körfez Belediyesi Hereke Yıldızspor ile karşı karşıya gelecek.Bölgesel Amatör Lig’de 15.hafta karşılaşmaları yarın...

Çerkezköyspor deplasmanda Körfez Belediyesi Hereke Yıldızspor ile karşı karşıya gelecek.

Bölgesel Amatör Lig’de 15.hafta karşılaşmaları yarın oynanacak. Ligde mücadele veren temsilcimiz Çerkezköyspor deplasmanda Körfez Belediyesi Hereke Yıldızspor ile karşı karşıya gelecek. Hereke Körfez Stadı’nda yarın oynanacak karşılaşma saat 13.30’da başlayacak. Mücahit Er’in yöneteceği karşılaşmada Aykut Küçük ile Hüseyin Can yardımcı hakem olarak görev yapacak.

Çerkezköyspor, yarın oynayacağı Körfez Belediyesi Hereke Yıldızspor maçı hazırlıklarını bugün yapacağı son antrenmanın ardından tamamlayarak maç saatini beklemeye başlayacak. İki ekip arasında ligin ilk devresinde oynanan karşılaşma golsüz sona ermişti.

Reklam
Reklam

Haftanın bir diğer karşılaşmasında Lüleburgazspor ile Tuzlaspor karşı karşıya gelecek. Lüleburgaz 8 Kasım Stadı’nda yarın oynanacak olan karşılaşma saat 13.30’da başlayacak. Ahmet İlhan Aydın’ın yöneteceği karşılaşmada Merve Göktaş işle Hakan Evren yardımcı hakem olarak görev yapacak. Ligin ilk devresinde oynanan karşılaşmadan Tuzlaspor 3-1’lik üstünlükle ayrılmıştı.

Ligde zirve mücadelesi veren ekiplerden Edirne Gençlikspor saha ve taraftarı önünde Suadiye Belediyespor ile karşı karşıya gelecek. 25 Kasım Stadı’nda yarın oynanacak karşılaşma saat 13.30’da başlayacak. Uğur Topaloğlu’nun yöneteceği karşılaşmada Sinan Kocabey ile Recep Demiralp yardımcı hakem olarak görev yapacak. Edirne Gençlikspsor ligin ilk devresinde oynanan karşılaşmadan 2-1’lik üstünlükle ayrılmıştı.

TEKİRDAĞ EVİNDE

Haftaya 6 puanla son sırada giren İzmit Çenesuyu Plajyoluspor 15.hafta maçında Sultanbeyli Belediyespor ile karşı karşıya gelecek. Yarın oynanacak karşılaşma saat 13.30’da başlayacak. Ligin ilk devresinde oynanan karşılaşmadan Sultanbeyli Belediyespor 1-0’lık üstünlükle ayrılmıştı. Haftanın bir diğer karşılaşmasında Tekirdağspor saha ve taraftarı önünde Sultangazispor’u ağırlayacak. Namık Kemal Stadı’nda yarın oynanacak karşılaşma saat 13.30’da başlayacak. Karşılaşmayı Akif Yavuz yönetirken yardımcılıklarını Faik Polat ile Selçuk Ünsalan yapacak. Ligin ilk devresinde oynanan karşılaşma karşılıklı atılan gollerle 1-1 sona ermişti.

Reklam
Reklam

Bağcılar Mahmut Bey Stadı’nda yarın saat 13.30’da başlayacak karşılaşmada Bağcılarspor ile Babaeskispor karşı karşıya gelecek. Faruk Polat’ın yöneteceği karşılaşmada Caner Tuğluk ile Mehdi Melih Ordu yardımcı hakem olarak görev yapacak. İlk devrede oynanan karşılaşmadan Bağcılarspor 3-0 üstünlükle ayrılmıştı. Bakırköy Belediye Stadı’nda yarın oynanacak karşılaşmada İncirlispor ile Kırklareli Sanayispor karşı karşıya gelecek. Saat 13.30’da başlayacak karşılaşmayı Kadir Özgöde yönetecek. Kadir Özgöde’nin yardımcılıklarını Naci Ediz Ertüzün ile Hasan Hüseyin Sivri yapacak. Ligin ilk devresinde oynanan karşılaşmadan Kırklareli Sanayispor 2-1 üstünlükle ayrılmıştı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz