Çerkezköy’ün Artık Çekut’u Var

Çetin Group, sosyal sorumluluk projesi kapsamında bünyesinde ÇEKUT adıyla bir arama kurtarma ekibi oluşturdu.Çetin Group...

Çetin Group, sosyal sorumluluk projesi kapsamında bünyesinde ÇEKUT adıyla bir arama kurtarma ekibi oluşturdu.

Çetin Group Sosyal sorumluluk projesi kapsamında bir ilke imza attı. ÇEKUT (Çetin Group Arama Kurtarma) adıyla arama kurtarma ekibi kuran Çetin Group, Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Çetin’in de yer aldığı ziyarette Çerkezköy Kaymakamı Ayhan Bayhan’ı makamında ziyaret etti. ÇEKUT timinin ziyaretinden dolayı son derece memnun olduğunu belirten Ayhan Bayhan, böyle bir projede yer alarak öncülük ettikleri için Ahmet Çetin ve ekibine teşekkür ederek, “ülkemiz deprem bölgesi olduğu için beklemediğimiz anlarda afetlerle karşı karşıya kalıyoruz. Bu yüzden bu tür projelerin hayata geçirilmesi ve her daim profesyonel ekiplere ihtiyacımız var” dedi.

Reklam
Reklam

Çetin Group Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Çetin, ‘bölgemizin güvenlik unsuru olmanın yanında kurtarma alanında da hizmet vermek için bu projeyi hayata geçirdik’ diyerek “Tüm ülkeye hizmet etmek amacıyla geliştirdiğimiz bu projemizi Atakan Çetin önderliğinde Güvenlik Müdürlerimiz ve amirlerimizle birlikte hayata geçirdik. 18 Haziran tarihinde Çetin Group olarak 15’inci kuruluş yıldönümümüzü kutladık. 15’inci yıldönümümüzle birlikte de sosyal sorumluluk projemiz olan ÇEKUT’u başlatmış olduk” ifadelerini kullandı.

İlk etapta 10 kişiden oluşan ekibin genişletileceğini kaydeden Çetin şunları söyledi:

Türkiye özellikle deprem riski taşıyan bir ülke konumundadır. Elbette ki ülkemizin doğal afetlerle karşılaşmaması tek temennimizdir. Burada yaşıyorsak can ve mal kaybını minimuma indirmek adına mutlaka konularında eğitim almış uzman kişilerin bu projelerde yer alması gerekiyor. Bölgemizde böylesine eğitimli bir ekibin olması güven unsuru olarak herkesin hafızasına kazınacaktır. İlk etapta ekibimizi 10 kişiden oluşturduk. Bu sayıyı gün geçtikçe artıracağız. Ekibimizin tüm elemanları eğitimlerini Tekirdağ AFAD’ta alarak konularında uzman olduğunu gösteren sertifikaları bulunuyor. ÇEKUT ekibimize profesyonel dalgıçlar da destek verecek. Bir tane de arama kurtarma eğitimli köpeğimiz bulunuyor”

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz