Çermik Devlet Hastanesi'nde Mhrs Sistemi Başladı

Diyarbakır'ın Çermik Devlet Hastanesi'nde hayata geçirilen yeni uygulamayla birlikte telefon veya internet yoluyla randevu alınmaya...

Diyarbakır'ın Çermik Devlet Hastanesi'nde hayata geçirilen yeni uygulamayla birlikte telefon veya internet yoluyla randevu alınmaya başlandı.

Çermik Devlet Hastanesi'nin Merkezi Hastane Randevu Sistemi (MHRS) ile entegreli hale getirildiğini belirten Baştabip Op. Dr. Ahmet Karaaslan, hastanelerine tedavi için başvurmak isteyen vatandaşların 182 nolu telefonu arayarak ve kimlik numaralarını beyan ederek muayene sırası alabileceklerini söyledi. Baştabip Op. Dr. Ahmet Karaaslan, MHRS'nin Sağlıkta Dönüşüm Programı kapsamında vatandaşların sağlık hizmetine daha kolay erişiminin sağlanması ve hastanelerin daha etkin ve verimli şekilde hizmet sunabilmesi için geliştirilmiş bir proje olduğunu belirterek, Çermik Devlet Hastanesi'nde de bu sistem ile hastaların muayene için sıra alabildiklerini, kendilerine verilen saatte bekletilmeden randevu aldıkları doktor tarafından muayene ve tetkiklerinin yapılacağını dile getirdi.

Reklam
Reklam

Baştabip Op.Dr. Ahmet Karaaslan’ın göreve başlamasından sonra Çermik Devlet Hastanesi'nde uygulamaya başlanılan MHRS'nin oldukça başarılı olduğunu dile getiren vatandaşlar, alo 182’yi arayarak veya internet üzerinden randevu alarak sıra beklemeden muayene olabildiklerini, bunun da kendilerini memnun ettiğini belirtti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: