Çermik Mobese İle İzlenecek

Diyarbakır'ın Çermik İlçe Emniyet Amiri Uğur Argun, ilçede Kameralı Takip Sistemi kurulması için çalışmalara başlandığını...

Diyarbakır'ın Çermik İlçe Emniyet Amiri Uğur Argun, ilçede Kameralı Takip Sistemi kurulması için çalışmalara başlandığını söyledi.

Emniyet Amiri Uğur Argun, ilçenin emniyet ve asayişi açısından MOBESE kameralarının önemini vurgulayarak, ilçe merkezinde Mobil Elektronik Sistem Entegrasyonu (MOBESE) ile izlenebilmesi için çalışmalara başlandığını, ilçe merkezinde Kale Mahallesi'nden, Hamambaşı da dahil olmak üzere ayrı ayrı noktalara MOBESE takip kameraları yerleştirileceğini söyledi. İlçe merkezi Diyarbakır Caddesi ile ilçenin değişik noktalarına MOBESE takip kameraları kurulması ve 24 saat ilçe Emniyet Amirliği tarafından izlenebilmesi için kurulacak olan MOBESE kameralarının ilçenin güvenlik sisteminde ve işleyişinde önemli bir yer tutacağını kaydeden Emniyet Amiri Uğur Argun, suçla mücadelede ve olayın aydınlatılmasında MOBESE kameralarının önemli olduğunu, MOBESE kameralarının suç işleme oranında önemli bir azalmaya neden olduğunu ve caydırıcılık özelliğinin bulunduğunu söyledi.

Reklam
Reklam

İlçe merkezinde ayrı ayrı noktaya kurulması planlanan MOBESE kameralarının suçla mücadelede ve olayın aydınlatılmasında önemli olduğunu belirten Emniyet Amiri Uğur Argun, ilçeye MOBESE kameralarının yerleştirilmesindeki amacın, bu hizmet ile ilçe halkının huzur ve güvenliği için emniyet ve asayiş faaliyetlerinin daha etkin ve hızlı verilebilmesi olduğunu ifade etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: