Çermik’te Kapalı Safra Kesesi Ameliyatı Yapıldı

Diyarbakır'ın Çermik İlçe Devlet Hastanesi her geçen gün kendini daha da yenileyerek hizmet atağını sürdürmeye...

Diyarbakır'ın Çermik İlçe Devlet Hastanesi her geçen gün kendini daha da yenileyerek hizmet atağını sürdürmeye devam ediyor. Çermik Devlet Hastanesi'nde görevli Genel Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Abidin Tüzün tarafından kapalı safra kesesi ameliyatı başarıyla yapıldı.

Çermik Devlet Hastanesi Baştabip Yardımcısı ve Genel Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Abidin Tüzün, safra kesesi şikayeti ile kendilerine başvuran hastanın yapılan tetkik ve kontrollerinden sonra kapalı safra kesesi ameliyatı gerektiği yönünde görüş belirttiğini ve hastaya ilettiklerini ifade ederek, ameliyathanede safra kesesi şikayeti olan hastaya kapalı safra kesesi ameliyatını başarıyla yaptıklarını söyledi. Op. Dr. Abidin Tüzün, Çermik Devlet Hastanesi'nde ortopedi, kadın doğum, üroloji, dahiliye ve genel cerrahi alanında hastanenin imkanları dahilinde ameliyatların yapıldığını belirterek, modern hizmet anlayışıyla vatandaşlara sağlık hizmeti vermeye çalıştıklarını dile getirdi. Özellikle Çermik geneli ve Çüngüş’ten ilçe devlet hastanesine gelen vatandaşların devlet hastanesinde genel cerrahinin olduğunu bilmelerini isteyen Op. Dr. Abidin Tüzün, kendilerine gelen hastalara, başka hastanelere gitmelerine gerek kalmayacak şekilde her türlü sağlık hizmetini vereceklerini söyledi.

Reklam
Reklam

Amaçlarının hastalara kaliteli sağlık hizmeti vermek ve en kısa sürede tedavilerini yaptırarak vatandaşları güler yüzle göndermek olduğunu belirten Tüzün, Çermik Devlet Hastanesi'ni daha modern bir hale getirmeye çalıştıklarını, en kaliteli hizmeti verebilmek için hastanenin tüm olanaklarını kullandıklarını kaydetti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz