ÇESDER Geleneksel Futbol Bahar Turnuvaları Başladı

Çorum'un İskilip ilçesinde faaliyet gösteren ÇESDER (Çorum Eğitim Sevenler Derneği) İskilip Şubesi'nde Geleneksel Futbol Bahar...

Çorum'un İskilip ilçesinde faaliyet gösteren ÇESDER (Çorum Eğitim Sevenler Derneği) İskilip Şubesi'nde Geleneksel Futbol Bahar Turnuvaları başladı.

Maç öncesi ÇESDER İskilip yönetim kurulunda bulunan Köksal Büzkaya bir konuşma yaptı. Büzkaya, ''Bu yıl Geleneksel Futbol Tunuvasının dördüncüsünü düzenlemiş bulunuyoruz. Bu turnuvaları düzenlemedeki amacımız; okullarda bulunan eğitimcilerimizin tanışmasını kaynaşmasını sağlamak ve birbirileri arasındaki birliği, beraberliği arttırmaktır.Yıl boyunca bütün eğitimcilerimiz büyük bir heyecanla bu turnuvayı bekliyor. Bu organizasyonu türübünde eğitimci, veli, öğrenci sivil vatandaşlar hep birilikte izliyorlar. Bundan dolayı da oynayan eğitimcilerimizin örnek bir oyun sergileyeceklerinden hiç şüphem yok. Turnuvaya katılan futbolcularımıza bizi izlemeye gelen yediden yetmişe izleyicilerimize ve bize reklam vererek bize destek olan İskilip esnafına teşekkürü bir borç sayıyor ve bütün takımlarımıza derneğimiz adına teşekkür ediyorum.dedi.

Reklam
Reklam

ÇESDER Geleneksel Futbol Bahar Turnuvaları kapsamında karşılaşmanın ilk maçı Yavu İlköğretim Okulu eğitimcileri ile Anadolu Lisesi eğitimcileri arasında gerçekleşti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: