Cesedini parçalayıp kanalizasyona attılar!

Erzincan'da 17 gündür kayıp olan şahsın, eski eşiyle görüştüğü gerekçesiyle yakın arkadaşı tarafından öldürüldüğü iddia edilerek, cesedinin ise parçaladıktan sonra kanalizasyon çukuruna atıldığı ortaya çıktı.

Edinilen bilgiye göre, merkeze bağlı Mollaköy beldesinde 17 gündür kayıp olan Hüseyin Bal'ın (48) bulunması için çalışma başlatan jandarma, Bal'ın kaybolduğu günün cep telefonu kayıtlarından yakın arkadaşı olan Ali P.'nin (50) eski eşi Nurcan K. (45) ile görüştüğünü tespit etti. Gözaltına alınan Ali P. ve eski eşi Nurcan K. yapılan ilk sorguların ardından serbest bırakılırken, soruşturmayı derinleştiren jandarma, Ali P.'in eski eşinden sağlık sorunları nedeniyle boşandığını, ancak birlikte yaşamaya devam ettiklerini belirledi. Yeniden gözaltına alınan Ali P. ve Nurcan K., cinayeti işlediklerini itiraf etti.

Reklam
Reklam

Eski eşi Nurcan K. ile Hüseyin Bal'ın ilişkisini öğrenen Ali P.'nin, 28 Eylül 2008 günü gece geç saatlerde eski eşinden, Hüseyin Bal'ı Atatürk Mahallesi'ndeki babası M.K.'ye ait eve çağırmasını istediği öğrenildi. Ali P. tarafından demir sopayla kafasına vurularak öldürülen Hüseyin B.'nin cesedini 1 gün boyunca evde saklayan çiftin, cesedi dört parçaya ayırarak bir poşet içerisinde evlerinin bahçesindeki kanalizasyon çukuruna atıklarını itiraf ettikleri belirtildi.

Jandarma M.K.'ye ait evde ve bahçede yaptığı incelemede Hüseyin Bal'ın cesedine ve olay esnasında kullanılan bıçağa ulaştı. Cumhuriyet Savcısı'nın incelemesinin ardından Erzincan Devlet Hastanesi morguna kaldırılan evli ve 5 çocuk basası Hüseyin Bal'ın cesedi yapılan ilk otopsinin ardından, Trabzon Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Sorguları süren Ali P. ve eski eşi Nurcan K.'nın 4 çocuğunun da, ifadelerine başvurulmak üzere gözaltına alındığı öğrenildi.