ÇESİAD, Üyelerini Iş Güvenliği Ve Yatırım Teşvikleri Hakkında Bilgilendirdi

Çankırı Esnaf Sanayici ve İş Adamları Derneği ÇESİAD, düzenlediği seminer ile üyelerine İş Güvenliği Kanunu...

Çankırı Esnaf Sanayici ve İş Adamları Derneği ÇESİAD, düzenlediği seminer ile üyelerine İş Güvenliği Kanunu ve Kuzey Anadolu Kalkınma Ajansı'nın (KUZKA) yatırım-teşvik programları konusunda bilgiler verdi.

Dernek merkezinde yapılan ve iki bölümden oluşan seminerin birici bölümünde Dr. Nevzat Avcı, yeni iş güvenliği kanunu ile ilgili sunumlar yaptı. Seminerin ikinci bölümünde ise KUZKA Prg. Yön. Birimi Başkanı Özgür Yücel ile Prog.Yön. Uzm. Halil İbrahim Kırlı, 2012 yılı teklif çağrıları, sanayi üretiminin artırılması ve üretimin çeşitlenmesi gibi konularda üyelere bilgiler verdi.

Reklam
Reklam

ÇESİAD Başkanı Burak Kırıker, seminerlerin üyeleri için faydalı geçtiğini belirtirken, dernek olarak bu tür faaliyetlere yenilerini ekleyeceklerini söyledi. Seminerler sonunda, Çankırı milletvekilleri İdris Şahin ile Hüseyin Filiz de dernek binasına gelerek, ÇESİAD üyeleri ile sohbet etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: