ÇESK’te ilk şampiyonluk U-16’dan geldi

Çayırova Belediye Eğitim ve Spor Kulübü 2019-2020 futbol sezonu altyapı yarışmacı takımlarda sezonun ilk şampiyonluğu U-16 takımından geldi.U-16 E grubunda bulunan mavi yeşilli genç sporcularımız liglerin bitimine 1 hafta kal şampiyonluğunu ilan ettiler.

Çayırova Belediye Eğitim ve Spor Kulübü 2019-2020 futbol sezonu altyapı yarışmacı takımlarda sezonun ilk şampiyonluğu U-16 takımından geldi.
U-16 E grubunda bulunan mavi yeşilli genç sporcularımız liglerin bitimine 1 hafta kal şampiyonluğunu ilan ettiler. Çıktıkları 9 resmi müsabakada hiç yenilgi almayan genç kramponlar, bu maçlarda rakip fileleri tam 50 kez havalandırırken kalesinde ise sadece 2 gol gördüler. Son oynadıkları maçta 41 Karadeniz sporu 8-0 mağlup eden genç sporcular, şampiyonluk ipini göğüslediler. Grubunu namağlup şampiyon olarak tamamlayan Çayırova Belediye Eğitim ve Spor Kulübü ilçemizi Türkiye Şampiyonasında temsil etmek için Kocaeli’de play-off maçları oynayacak.
U-16 takımından sonra bir diğer yarışmacı takım olan U-12 takımı da şampiyonluk yolunda emin adımlarda ilerliyor. U-12 L grubunda yenilgisiz devam eden minik sporcular, U-16 takımı gibi şampiyonluk sevincini yaşamayı hedefliyor. Son olarak geçtiğimiz hafta Darıcasporu 5-2’lik skor ile mağlup eden gençler, şampiyonluk için büyük bir avantaj yakaladı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz