Çeşmeli öğrenciler bin 500 sebze fidanı dikti

İzmir’in Çeşme ilçesinde öğrenciler, bin 500 adet kışlık sebze fidanını toprakla buluşturdu.Çeşme Tarım ve Orman İlçe Müdürlüğü, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve bir firmanın desteğiyle Süleyman Sami Sarı İlkokulu öğrencileri, Ovacık Ovası’ndaki seralardan elde edilen kışlık sebze fidanlarını belirlenen alanlara dikti.

İzmir’in Çeşme ilçesinde öğrenciler, bin 500 adet kışlık sebze fidanını toprakla buluşturdu.
Çeşme Tarım ve Orman İlçe Müdürlüğü, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve bir firmanın desteğiyle Süleyman Sami Sarı İlkokulu öğrencileri, Ovacık Ovası’ndaki seralardan elde edilen kışlık sebze fidanlarını belirlenen alanlara dikti. Bin 500 kışlık fidanları toprakla buluşturan minikler, keyifli dakikalar geçirdi. Öğrencilere, milli eğitim ve tarım müdürlüğünden görevlilerde eşlik etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz