ÇESOB Başkanı Vurucu Gelibolu'da

Çanakkale Esnaf ve Sanatkatlar Odaları Birliği (ÇESOB) Başkanı Mustafa Vurucu, Gelibolu Belediye Başkanı Mustafa Özacar'ı ziyaret etti.

Çanakkale Esnaf ve Sanatkatlar Odaları Birliği Başkanı Mustafa Vurucu, Gelibolu Belediye Başkanı Mustafa Özacar'ı ziyaret etti. Başkanlık makamındaki ziyarette Özacar'a yeni dönemde başarı dileğinde bulunan Vurucu, kendisini 3 Mayıs'ta yapılacak birlik genel kuruluna davet etti. Vurucu, yerel yönetimlerin esnaflar için çok önemli bir merkez olduğunu ifade ederek, "Sayın Özacar’ın esnafımıza verdiği desteği bu dönemde de artarak sürdüreceğini temenni ederek, verimli bir çalışma dönemi geçirmesini diliyorum" dedi. Başkan Özacar da esnafın sorunlarının çözümü noktasında yerel yönetim olarak üzerlerine düşen görevi yerine getirmeye devam edeceklerini kaydetti. Ziyarete Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Genel Sekreteri Ünal Bilir ile oda başkanları ve üyeler katıldı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: