Çesob’tan Hain Saldırıya Kınama

Çorum Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (ÇESOB), Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde 8 askerin şehit olduğu hain...

Çorum Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (ÇESOB), Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde 8 askerin şehit olduğu hain saldırıyı kınadı.

ÇESOB Başkanı Yalçın Kılıç, hain saldırıdan dolayı büyük bir üzüntü içerisinde olduklarını belirterek, “Terör örgütünün son çırpınışları olan bu şuursuzca saldırılara devletimiz gereken cevabı verecektir” dedi.

Şehitlerin bu milletin yüreğinde kelimelere sığmayan müstesna bir yerinin olduğunu dile getiren Kılıç, “Şehitlerimizin acısını yüreğimizde hissediyoruz. Ancak lanetlediğimiz teröristler bilsinler ki şehitlerimizin kanı asla yerde kalmayacaktır. Türkiye güçlü bir devlettir. Çorum esnaf ve sanatkarımız adına, ülkemizin huzur ve selameti için, birlik ve beraberliğimiz adına canlarını feda eden şehitlerimize Allah'tan rahmet, kederli ailelerine ve milletimize sabır ve başsağlığı, yaralılarımıza da acil şifalar diliyorum” diye konuştu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: