Cesur Sahneleri Tüm Zamanlarda Konuşulan 9 Hollywood Filmi

Kimi filmler vardır. Cesur sevişme sahneleri ile adeta beyninize kazınır. Filmin bütününden sıyrılıp sadece o anı hatırlarsınız. İşte Hollywood tarihinde çok konuşulan 10 seks sahnesi

1- 1991 yapımı absürd komedi film Hot Shots, bir çok klasik filmi tiye alıp güldürmesinin yanında Charlie Sheen’in kadın oyuncunun göbeğinde pastırmalı yumurta pişirip şehvetle yediği sahne unutulmaz.

2- Batmaz denen geminin dümenini adeta sıcak sevişme sahneleriyle buz dağına çarpıp batıran Kate Winslet ve Leonardo Di Caprio’nun oynadığı Titanik bu sahneyle hatırlanır.

3- Sex and City’e ilham kaynağı olmuş kitap uyarlaması Bridget Jones’s filmi 30’lu yaşlardaki bir kadının cinsel hayatına değiniyor. Erkek oyuncunun, yerde uzanmış kadın oyuncunun iç çamaşırını sıyırdığı bu sahne tahrik edici.

Reklam
Reklam

4- Akciğer makinesine bağlı bir adamın, ilk başta önemsenmeyip daha sonra kadınlar tarafından tutkuyla sevildiği The Sessions filmi, fiziksel engeli oyuncunun solunum cihazına bağlı bu sevişme sahnesi çok konuşuldu.

5- Temel İçgüdü filmi tahrik dozu yüksek ve adrenaliniyle endorfin salgılatan bir yapım. Sharon Stone ve Michael Douglas’ın başrolunü paylaştığı film, bu sahneyle biliniyor.

6- Ghost filminde Demi Moore çömlek yapmaya çalışırken, erkek oyuncu arkasından hafifçe yanaşıp çocuk yapmaya niyetlendiği o an.

7- American Beauty filmi, kızının en iyi arkadaşı tarafından mest edilen bir baba rolündeki Kevin Space, yasak ilişkiyi ele almış.

8- Meg Ryan’ın oynadığı 1989 yapımı romantik komedi film orgazm taklidiyle hafızlara yer edinmiştir.

9- Dirty Dancing filmi için ne desek az kalır. Romantizmin, dansın ve kendinden geçmenin adıdır. Zamanında çok konuşulan yapım rüyalarınıza girebilir.