Cesur ve Güzel sezon finali fragmanı yayınlandı mı? Sezon finalinde Cesur'dan Korludağ'a büyük darbe!

Cesur ve Güzel sezon finali yapacak bu hafta...Yeni bölüm sanılanın aksine dizi finali değil, sezon finali formatından yayınlanacak. Zira dizinin reytinglerindeki düşüş, dizi finaline yönelik sinyalleri veriyordu. Dizinin yeni bölümünde, Cesur Korludağ Çiftliği'ne son, büyük darbeyi vurmaya hazırlanıyor! İşte Cesur ve Güzel 32. bölüm sezon finali fragmanı yayınlandı mı, ne zaman yayınlanacak ayrıntıları ile ilgili detaylar.

Cesur ve Güzel dizisi, 22 Haziran akşamı yayınlanacak yeni bölümüyle sezon finali yapmaya hazırlanıyor. Cesur ve Güzel, sezon finali gerçekleştireceği için, dizinin izleyicileri Cesur ve Güzel 32. yeni bölüm sezon finali fragmanı yayınlandı mı sorusuna yanıt arıyor. Dizinin yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı ancak sezon finali fragman tarihi ile ilgili bazı gelişmeler mevcut.

CESUR ve GÜZEL SEZON FİNALİ FRAGMANI NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Dizinin sezon finali heyecanla bekleniyor. Cesur ve Güzel 32. bölüme kadar, dizi neredeyse tüm düğümlerinden çözüldü ve sezon finalinde bomba gibi bir final yapması bekleniyor. Bu mühim sezon finali fragmanının yayınlanması ise muhtemelen pazartesi veya salı günü olabilir. Cesur ve Güzel için genellikle 2 farklı yeni bölüm fragmanı yayınlanır; sezon finali için de 2 farklı fragman bekleniyor.

Cesur ve Güzel sezon finali fragmanı yayınlanır, yayınlanmaz haberimizden takip edebileceksiniz.

CESUR ve GÜZEL SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Cesur ve Güzel son bölümde, Korludağ’da kopan fırtına tüm sır perdelerini havalandırdı, herkesi dört bir yana savurdu. Korludağ Çiftliğinin babası, Tahsin Korludağ, son bölüm içerisinde ortalığı sarsacak bazı itiraflarda bulunduğu düşünülüyor. Geçmişiyle yüzleşen Tahsin Korludağ’ın itirafları herkesi şaşkına çevirir fakat yaşadığı haksızlığı haykıran Cahide kendisini kimseye anlatamadı. Cesur ve Güzel son bölümde, iki aşık büyük umutlarla eve geri döndüklerinde, Rıza’nın hala hayatta olduğu haberiyle sarsıldılar. Onların mutluluğu, Rıza’nın öfkesini beslerken Sühan’ın tüm korkularına rağmen Cesur, son bölüm ile beraber onunla hesaplaşmakta kararlı.