Cesur ve Güzel son bölüm izle: Son bölümde ne oldu?

Cesur ve Güzel son bölüm izleyicileri heyecanlı sahnelere tanıklık ettiler. Cesur ve Güzel'in son bölümünde, yine aşk ve şantaj ön plandaydı. Cesur ve Güzel dizisi son bölümde Rıza'nın Sühan'a yaptığı komplolar ne şekilde tepki görecek? Hepsi son bölümde yanıtı buldu!

Cesur ve Güzel son bölümünde Sühan'ın ne yapacağı hakikaten merak konusu. Geçtiğimiz bölümde Sühan'ın kafa karışıklığı gözden kaçmıyordu. Rıza ile Sühan arasında ilginç gelişmeler yaşanmış, Rıza'nın Sühan'a olan mesafesi gittikçe azalmıştı. Rıza'nın Sühan'a olan yaklaşımı Sühan'ın kafasını karıştıran detaylardan bir tanesi. Cesur ise Rıza'nın hata yapabilmesine karşın adeta pusuda bekleyerek ikilinin hareketlerini yakından takip etti.

Cesur ve Güzel son bölümünde, Rıza'nın abartılı davranışları diziye damgasını vurdu. Sühan'ı kıskaca alması, şantajın yelpazesini gittikçe açacak olması, Sühan'ın bazı şeyleri kabul etmesine neden oldu. Üstelik Rıza şantajlarını bir adım daha öteye götürerek, Sühan'ı evliliğe ikna etmeye çalışıyor. Aslında son bölüm itibariyle Rıza'nın bu girişimlerini soyut bir şekilde görmüş olsak da; bir sonraki bölümler de daha somut bir şekilde gözler önüne serilecek.

Cesur ve Güzel son bölümünde Sühan, Rıza ile işbirliğine gidecek gibi göründü ancak Sühan'ın Rıza'ya karşı başka planları var. Öte yandan; Cesur'un zihnindeki şüpheler de iyiden iyiye büyümeye başlıyor. Annesinin ölümü ile alakalı gerçekleri öğrenmek için bir tuzak kuruyor ve kurduğu bu tuzak ile yeniden Sühan ile karşı karşıya geliyor. Ancak Cesur ne olursa olsun sorularının cevaplarını almaya başladı.

Cesur ve Güzel Dizisinin 24. Bölümünde Neler Olmuştu?

Sühan ile Cesur gerçeklere ulaşabilmek için beraber bir yola çıkmışlardı. Fakat bu yolda yine onları bir sürpriz beklemişti. Artık Sühan gerçekten de kime inanacağını şaşırmış bir durumdaydı. Öte yandan Cesur da nihayet Tahsin Korludağ ile yüzleşme fırsatını yakalamıştı ve sorduğu sorular ile onu çok fazla sıkıştırmıştı.

Rıza da bir yandan Sühan'a yaklaşabilmek için tüm fırsatları kolluyordu. Üstelik bu yolda eline epey koz da geçmişti. Ancak Cesur çok sabırlı bir şekilde Rıza'yı izliyordu ve bir hata yapmasını bekliyordu.

Cahide'nin başına büyük bir felaket gelmişti ancak bunu Korhan ile yakınlaşabilmek için kullanma amacını taşıyordu. Yine de işler hiç de Cahide'nin isteyeceği gibi gitmemişti. Bu yüzden kendisini bir defa daha tehlikede hissedip yine saldırgan davranmaya başlamıştı.
Ayrıca Mihriban'ın ev sahibi olduğu bir kokteyl düzenlenmişti. Bu kokteylde Sühan ile Cesur yeniden karşı karşıya gelmişti. Aynı zamanda Korludağ sakinlerinin hepsinin olduğu bu kokteylde büyük çekişmeler de yaşanmıştı. Hatta pek çok sır gün yüzüne çıktı.

Ancak Cesur, Sühan'ın kendisine söylediği gerçekler yüzünden büyük bir ikilem içerisine düşmüştü. Sühan ise kararının çok kesin olduğunu düşünüyordu. Fakat Sühan'ın karşısına yine hiç beklemediği bir sınav çıkardı