Çete Ayşe Film Ekibi Alıcık'ı Ziyaret Etti

Sabahattin Burhan’ın iki ciltlik eserinden Cemal Işıkhan’ın senaryolaştırdığı Film İsmail, Gülnar, Ekrem Erdinç ve Ercüment...

Sabahattin Burhan’ın iki ciltlik eserinden Cemal Işıkhan’ın senaryolaştırdığı Film İsmail, Gülnar, Ekrem Erdinç ve Ercüment Çulluer tarafından yapımcılığı üstlenilerek hayata geçiyor.

Türk Milletinin gönlünde ve tarihin şanlı sayfalarında ölümsüzleşen ve Anadolu’nun nice kahramanının bu destansı ve can siperane mücadelelerini 93 yıl sonra ebedileştirmek isteyen ekip Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık’ı makamında ziyaret etti.

İstanbul Devlet Güzel Sanatlar Müdürü Vadullah Taş’ın proje danışmanlığını yaptığı filmde Çete Ayşe Rolünü Zehra Deniz canlandırırken filmin önemli karakterlerinden olan sancaktar Ali Efe rolünü Ekrem Erdinç, Tahir Hoca karakterini Tayfun Sav, dilsiz rolünü de filmin yapımcılarından olan İsmail Gülnar üstleniyor. Filmin Yönetmenliğini de Ercüment Çavluer yapıyor.

Reklam
Reklam

Kültür Bakanlığı tarafından Ege Bölgesinde çekilmekte olan Çete Ayşe adlı sinema filme destekleme kararı çıktığı belirtildi. Filmin yapımcıları İsmail Gülnar, Ekrem Erdinç ve Ercüment Çavluer bölge halkının ilgi ve yakınlıklarından dolayı hoşnut olduklarını belirterek Başkan Alıcık’tan destek istediler.

Film ekibine teşekkür eden Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık Nazilli için yapılan tüm yararlı işlerin hep arkasında olduklarını belirtti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: