Çetenin Urfa- İzmir Ayağı Çökertildi

Şanlıurfa’da vatandaşı, banka hesabına para yatırmaya zorlayan çetenin 5 üyesi gözaltına alındı.

Şanlıurfa’da vatandaşa, kendilerini polis, savcı olarak tanıtarak gösterdikleri banka hesabına para yatırmaya zorlayan çetenin 5 üyesi gözaltına alındı.

Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği’ne bağlı Yan Kesicilik ve Dolandırıcılık Büro Ekipleri kontor dolandırıcılarına yönelik düzenledikleri operasyonda çetenin Urfa-İzmir ayağında çalışan 5 kişiyi gözaltına aldı.

Şanlıurfa kent merkezinde eş zamanlı olarak birçok adrese düzenlenen operasyonda şahıslar kaçamadan yakalandı. Şüphelilerin yapılan üst aramasında 5 bin 540 lira nakit para, banka dekontları, not kağıtları, hesap numaraları, T.C kimlik numaraları, cep telefonu ve 5 adet sim kart ele geçirildi.

Reklam
Reklam

Banka hesaplarında yapılan incelemede şahsıların şu ana kadar vatandaşları 150 bin lira dolandırdığı tespit edildi.

Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde sağlık kontrolünden geçirilen Fikret G., Serkan K., Gürhan V., Cengiz Ş. ve grup lideri olduğu sanılan Adnan K. sağlık kontrollerinin ardından ifadeleri alınmak üzere Asayiş Şube Müdürlüğü Yan Kesicilik ve Dolandırıclık Bürosu’na sevkedildi. Şahıslar ifadelerinin ardından, ‘Nitelikli dolandırıcılık’ suçlamasıyla Adliye’ye sevkedilecek. Tahkikat devam ediyor.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: