Çetiner oyunculara sitem etti

Çetiner, maç sonu yaptığı açıklamada ‘’Üzgünüz, maçın başında değerlendiremediğimiz bir pozisyonun ardından rakip golü buldu.

Çetiner, maç sonu yaptığı açıklamada ‘’Üzgünüz, maçın başında değerlendiremediğimiz bir pozisyonun ardından rakip golü buldu. İkinci yarıya iyi başladık. Kolay bir gol daha yedik ve oyun Göztepe'nin istediği gibi gelişti. Biz de oyun düzeninden koptuk. Rakibimiz 2 gol daha buldu ve 4-0 kazandı. Ben oyuncularıma sitem edeceğim. Herkesin biraz daha fazla aynaya bakması lazım. Bulunduğumuz durum hiç iç açıcı değil. Beyinleri tedavi edip, kalan 6 maçta alınabilecek 18 puanın en fazlasını almaya çalışıp ligi layık olduğumuz yerde bitireceğiz. Oyuncularımıza güvenimiz tam' ifadelerini kullandı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz