Çetinkaya, konuşulan isim

Ak Parti tabanında Ömer Çetinkaya konuşuluyor. Büyükşehir’de “Ak Parti onunla coşar” diyen partililer baskıya başladılar bile...

Ömer Çetinkaya, Mersin kamuoyunun yakından tanıdığı bir isim. Başarılı iş adamı Çetinkaya’yı bu kez Mersin büyükşehir’de aday olarak görmek istiyor. Konuya ilişkin görüşlerini gazetemize aktaran vatandaşlar, Ömer Çetinkaya’yı Mersin’e hizmet için göreve davet ettiler. Vatandaşlar, “Çetinkaya mağazalarının bizler için çok zayrı bir yeri varsa, Ömer çetinkaya’nın bunda çok büyük payı vardır. Bizler onu devamlı aramızdan birisi olarak gördük. Bilgi birikimi ve donanımı göz önüne alındığında onunda seçim yarışı içerisinde yerini alması gerekiyor. Mersin, onun gibi başarılı bir ismi yerel seçimlerde mutlaka başarıya taşıyacaktır. Ak Parti’nin seçim yarışına girmesi için ona baskı yapması gerekiyor. Zaten Ak Parti Tabanı tarafından çok sevilen birisidir. Seçimlerde Ak Parti’yi coşturur” dediler.

Reklam
Reklam

Öte yandan Çetinkaya geçtiğimiz günlerde yine etkinliklere katılımıyla gündeme gelen isim oldu. Narenciye Festivali nedeniyle mağaza içinde festivale uygun hazırlıklar yapıldı, turunç standları kuruldu. Çetinkaya’da gün boyu müşterilerine portakal suyu ikramlarında bulunuldu.Narenciye Festivalini duyuran ve narenciyenin önemini anlatan İcra Kururlu Başkanı Ömer Çetinkaya ,’’ Festivalin en güzel yanı birlik, beraberlik ve işbirliği içindeki çabalarla gerçekleştirdiklerilmesidir. Sadece bölgesel ve ulusal olmayıp uluslararası bir etkinliğe sahip olması hem ülkemizin tanıtılması hem de Akdeniz’in incisi olan güzel şehrimiz olan Mersin’in tanıtılması bakımında da önem arz eden bu festivale Çetinkaya Ailesi olarak ilgisiz kalamazdık.Narenciye Festivali Mersin’e ve Çukurovaya bir lütüftur. Narenciye ürünlerimizi bugün tün dünyaya sevk etmekteyiz. Dünyanın her yerinde narenciye denildiği zaman ilk akla gelen Türkiye’dir. İşte bunun kıymetini bilmeli bu tür festivallere gerekli destekleri vermekten kaçınmamalıyız. Mersin yöneticilerimize, köylülerine ve çiftçilerine daha iyi ürün üretmek için gösterdikleri gayretlerinden dolayı teşekkür ediyoruz. Bu tür festivaller tarım politikalarının önemini göstermektedir. Türkiyenin dünyanın narenciye üreten ülkeler arasında birinci olmasından dolayı guru duymaktayız. Bugün 4. yılını kutladığımız narenciye festivali aslında çok geç kalınmış bir festivaldir. Narenciye cenneti olan Güzel Mersin’imizde yıllar öncesinden bunun öneminin kavranmamış olması çok üzücüdür aslında. Tüm Mersin halkı, tarımcısı, çiftçisi hatta bizim gibi satıcısı ve tüketicisi bu Narenciye Festivaline ne kadar sahip çıkarsa inanıyorum ki dünya ülkeri de bölgemizde üretilen narenciyeye o kadar ilgi duyacaktır. Mersin Akdenizin incisi Türkiye’nin en gözde şehirlerinden biri olmasının narenciyenin yanı sıra tarihi dokusuyla turizm şehri olması, en güzel sahiline sahip olması , ticaretiyle liman işletmeleriyle birçok özellikleri ve güzellikleri bir arada bulundurması bakımından Mersin’imizin önemini daha iyi anlamaktayız. Festivalimiz her geçen yıllara oranla ilginin artması çok sevindirici bir olaydır bizler için. Emeği geçen tüm kurum ve kuruluşlara, yöneticilere, üreticilere bir kez daha teşekkür ediyorum.’’,dedi. Çetinkaya Alışveriş Merkezine alışverişe gelen müşterilerine yapılan aşure dağıtımına müşterilerinin yanı sıra çalışan personel ve ailelerinede aşure ikramında bulundular.

Reklam
Reklam

Çetinkaya Mağazaları İcra Kurulu Başkanı Ömer Çetinkaya geleneksel hale gelen bu aşure ikramında bulunmaktan mutluluk duyduğunu söyledi. Bütün Müslümanlar için dini, tarihi ve kültürel açıdan önemli bir yere sahip bulunan aşure gününün birlik ve beraberliğe dayanışma ve kaynaşmaya vesile olduğunu dile getiren Ömer Çetinkaya, şunları kaydetti:

“Aşure, dayanışma ve kaynaşmanın, hoşgörünün sembolüdür. Aşure yemeğindeki çeşitlilik ve farklı nimetlerin bir araya getirilmesi farklılıkların nasıl bir zenginlik oluşturduğunun ispatıdır. Bakın bugün bizlerle sizleri bir araya getirdi. Biz müşterilerimizi ve personelimizi çok önemsiyoruz , aşure dağıtımını her yıl geleneksel hale getirmiş bulunmaktayız.Tüm dost ve müşterilerimize bereketli bir yıl olmasını dileriz” dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: