Çetinkaya’dan Başsavcı Başdaş’a ziyaret

Kumluca Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya, Kumluca Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Başdaş'ı makamında ziyaret etti.

Kumluca Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya, Kumluca Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Başdaş'ı makamında ziyaret etti.

Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Başdaş ziyaretini beraberinde Kumluca Baro Temsilcisi Yusuf Göven ve muhtarlar ile gerçekleştiren Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya, yeni hizmete giren adliye sarayı nedeniyle hayırlı olsun dileğinde bulundu.

Çetinkaya, Kumluca'nın büyüklüğüne yakışır, yargı mensuplarının rahat bir şekilde görev yapabilecekleri modern bir binaya kavuşmasından dolayı mutluluk duyduğunu söyledi.

Reklam
Reklam

Adliye sarayının bulunduğu Temel Eğitim ve hemen yanında bulunan Cumhuriyet mahallelerine canlılık getireceğini ifade eden Çetinkaya, önümüzdeki günlerde resmi açılış töreni yapılmasının planlandığını anlattı.

Cumhuriyet Başsavcısı Başdaş da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, yeni adliye sarayı binasının yapılmasında emeği geçen herkese teşekkür etti.

Yeni adliye sarayında yargı mensuplarının daha rahat ortamda çalışma imkanı bulacaklarını ifade eden Başdaş, bunun çalışan personelin performansına olumlu etki yapacağını bildirdi.

Adliye sarayı ve çevresini de gezen Çetinkaya, adliye sarayının çevresinde belediye olarak kaldırım ve asfaltlama çalışması yapılacağını kaydetti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: