Çetinkaya'dan Çarşamba Tso'ya Ziyaret

AK Parti İl Başkanı Osman Çetinkaya, Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Yönetim Kurulu Başkanı...

AK Parti İl Başkanı Osman Çetinkaya, Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Kefeli'yi makamında ziyaret etti.

Ziyarete, AK Parti İlçe Başkanı Mehmet Köse ile birlikte il ve ilçe yönetim kurulu üyeleri de katıldı.

Ziyarette bir konuşma yapan AK Parti İl Başkanı Osman Çetinkaya, "Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası'nın yapmış olduğu çalışmalar hakkında bilgiler aldım. Özellikle, Çarşamba TSO'nun birçok il odasından daha önce akredite oda olması ve bunu ikinci dönem de devam ettirmesi, vermiş olduğu hizmetlerin ne denli kaliteli olduğunu bize göstermektedir. Bu başarılı çalışmalarından dolayı, başta Kefeli Başkan olmak üzere, yönetim kurulu üyelerini tebrik ediyorum" dedi.

Reklam
Reklam

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren TSO Başkanı Yusuf Kefeli de yaptığı konuşmada, "İl Başkanımız, Sn. Osman Çetinkaya ve değerli yönetim kurulu üyelerini ağırlamaktan memnunuz. Kendisine odamız ve çalışmalarımızla ilgili bilgiler verdik. Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası olarak, tüm siyasi partilerimize, aynı uzaklık ve yakınlıkta olmaya özen gösterirken, diyalog içerisinde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu açıdan baktığımızda, AK Parti İlçe Başkanlığımız ile de karşılıklı iyi diyaloglarımız mevcuttur. Hep birlikte Çarşamba için çalışıyoruz. Çetinkaya ve ekibine, önümüzdeki günlerde yapılacak genel kurulda başarılar diliyorum" diye konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz