Çetinler Camisi'nin Temeli Atıldı

Döşemealtı'nda Çetinler Camisi inşaatının temel atma töreni gerçekleştirildi.

Döşemealtı'nda Çetinler Camisi inşaatının temel atma töreni gerçekleştirildi.

Döşemealtı Belediye Başkanı Nurettin Tursun, Yeniköy Mahallesi'nde temel atma için düzenlenen törende yaptığı konuşmada, yapılacak caminin mahallenin ihtiyacını karşılayacağını belirterek, ilçe merkezine de bir cami yapma zamanının geldiğini söyledi.

Birkaç ay sonra bu caminin temelini atmanın kendilerine nasip olmasını dileyen Tursun, "Cami yapımı için arsasını bağışlayan Ayşe Çetin annemizin ellerinden öperiz. Onun bu davranışı herkese örnek olsun" dedi.

Reklam
Reklam

Ayşe Çetin'in oğlu Mehmet Çetin ise, ailelerinin ve annesinin en büyük arzusunun arsaya cami yapılması olduğunu kaydederek, "Hayatta iken bu güzelliği görmesine katkı veren herkese teşekkür ediyorum. Annem arsayı cami inşaatı yapılması için hibe etti. Birinci katını da yine kendi birikimleriyle yaptıracak" diye konuştu.

Temel atma törenine Kaymakam Mehmet Baygül, İl Müftüsü Ahmet Çelik, İlçe Müftüsü Yusuf Demiryürek, Belediye Meclis üyeleri ve vatandaşlar katıldı.

Öte yandan 2 kat yapılacak, bin 50 metrekare alan üzerine inşa edilecek cami, bin 500 kişi kapasiteli olacak.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: