Cevahiroğlu'ndan Gençlik Konfederasyonu Merkez Yönetim Kurulu'na Özel Önem

Türkiye Gençlik Konfederasyonu Genel Başkanlığı başdanışmanları, Türkiye Gençlik Konfederasyonu Genel Başkanı Ferudun Cevahiroğlu'nun, Gençlik Konfederasyonu...

Türkiye Gençlik Konfederasyonu Genel Başkanlığı başdanışmanları, Türkiye Gençlik Konfederasyonu Genel Başkanı Ferudun Cevahiroğlu'nun, Gençlik Konfederasyonu Merkez Yönetim Kurulu'na çok önem verdiğini söyledi.

Türkiye Gençlik Konfederasyonu'ndan yapılan açıklamada, "Genel Başkan Ferudun Cevahiroğlu; Türkiye, Orta Asya ve Avrupa'ya yayılmış Gençlik Konfederasyonu’nun bütün teşkilatlarını Gençlik Konfederasyonu Merkez Yönetim Kurulu üyeleri ile yönetiyor. Gençlik Konfederasyonu yapısı içerisinde Genel Başkan Ferudun Cevahiroğlu’nun çok önem verdiği fikir ve görüşlerine değer verdiği danışmanlar grubu vardır. Danışmanlar grubunun fikir ve görüşleri, önerileri, Genel Başkan Ferudun Cevahiroğlu’nda kabul görüyor. Ferudun Cevahiroğlu, Türkiye'de ve yurtdışında toplamda 1 milyon üyeye ulaşmış gençliğin en tepesindeki kuruluşu, Cumhuriyet tarihimizin en büyük gençlik kuruluşunu, akil insanlardan oluşan danışmanlar grubuyla yönetiyor. Onların fikir ve görüşlerine çok önem veriyor. Danışmanlar direkt olarak genel başkana bağlılar ve yalnız genel başkandan emir alıyorlar" denildi.

Reklam
Reklam

Cevahiroğlu'nun danışmanlar kadrosuna yeni isimlerin atandığının da belirtildiği açıklamada, "Bunlar; gazeteci Haldun Okdemir, iş adamı Münip Karatoprak, gazeteci Mustafa Musri. Bu isimler çok sayıda insanların arasından seçilmiştir" ifadeleri yer aldı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: