Çevik Kuvvet, Meslektaşlarına Dayanamadı

Bursa Emniyet Müdürlüğünün düzenlediği "2012 Yılı Polis Voleybol Turnuvası"nın final karşılaşmasında kazanan taraf, Eğitim, Bilgi...

Bursa Emniyet Müdürlüğünün düzenlediği "2012 Yılı Polis Voleybol Turnuvası"nın final karşılaşmasında kazanan taraf, Eğitim, Bilgi ve Koruma Şube Müdürlüğünün kurduğu Karma Şube Takımı oldu.

Çekirge Kapalı Spor Salonu'nda yapılan karşılaşmada gençlerden oluşan Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü Takımı ile Eğitim, Bilgi ve Koruma Şube Müdürlüğü çalışanlarından oluşan Karma Şube Takımı final müsabakasında karşı karşıya geldi. Maçın başlamasının ardından iyi bir oyun sergileyen Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü Takımı, 1. setin sonlarına doğru yorgun düştü. İlk dakikalarda etkili bir oyun sergileyemeyen Karma Şube Takımı ise ilk setin sonlarına doğru üstünlüğü ele geçirdi.

Reklam
Reklam

İlk seti Karma Şube 25-17 kazandı. İkinci sette ise daha etkili oyun oynamaya başlayan Çevik, üst üste kazandığı sayılarla rakibine fark attı ve ikinci seti 25-12 kazandı. Son setin ilk dakikalarında öne geçen Çevik, rakip takımın sayı kazanmasına engel olamadı. Üçüncü setin ilk dakikalarında 12-5 önde olan Çevik, üstünlüğünü kaybederek geriye düştü. Setin sonunda ise Karma Şube Takımı maçı 25-18 kazanarak maçı 3-1'e getirdi ve kupanın sahibi oldu.

Arkadaşlarını yalnız bırakmayan Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü personeli maç boyunca takımını destekledi. Sloganlar atarak arkadaşlarını motive eden Çevik, maçı kaybetmenin üzüntüsünü yaşadı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: