Çevik Kuvvet otobüsü yan yattı: 7 yaralı

Bayrampaşa Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü’nde görevli bir grup polis memurunu taşıyan resmi midibüs, Topkapı altgeçidinde...

Bayrampaşa Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü’nde görevli bir grup polis memurunu taşıyan resmi midibüs, Topkapı altgeçidinde sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yan yattı. Devrilen araçta bulunan 7 polis, çeşitli yerlerinden hafif şekilde yaralandı. İlk müdahaleleri olay yerinde yapılan yaralılar, çevredeki hastanelerde tedavi altına alındı.
Kaza, 12:00 sıralarında Topkapı’da yaşandı. Köprülü kavşak altgeçitteki kazanın hemen ardından olay yerine itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralanan polis memurları araçtan, meslektaşları ve çevreden gelen vatandaşların yardımıyla çıkarıldı. Yaralılara ilk müdahale olay yerine gelen sağlık ekiplerince yapıldı. Ardından yaralılar ambulanslarla çevredeki hastanelere kaldırıldı. Kazaya karışan polis memurları, uzun süre yaşadıkları şoku atlatamadı. Trafiğin uzun süreli tıkandığı kavşakta devrilen araç çekici yardımıyla kaldırıldı.
Kazanın bir anda yaşandığını belirten görgü tanıkları, büyük bir gürültü ile aracın yan yattığını ve yaralı polislere ilk müdahalenin kendilerince yapıldığını aktardı. Durumları hafif olduğu öğrenilen yaralı 7 polis memurunun tedavileri devam ediyor. Kazayla ilgili soruşturma sürüyor.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz