Çevik kuvvet polisi, öğrencileri sevindirdi

Bursa Emniyet Müdürlüğü Çevik Kuvvet Şubesi tarafından 'kardeş okul' ilan edilen Orhaneli ilçesi Sırıl Köyü...

Bursa Emniyet Müdürlüğü Çevik Kuvvet Şubesi tarafından 'kardeş okul' ilan edilen Orhaneli ilçesi Sırıl Köyü İlköğretim Okulu öğrencileri, yeni eğitim öğretim yılında da unutulmadı.
Toplumsal olaylarda zaman zaman eylemcilere müdahüle etmek zorunda kalan çevik kuvvet polisi, 'kardeş okul' ilan ettiği ilköğretim okulunu bu yıl da unutmadı. Bursa İl Emniyet Müdürü Halil Yılmaz, Orhaneli’ye bağlı Sırıl Köyü İlköğretim Okulu’na giderek hem öğrencilerle hem de velilerle sohbet etti. Öğrencilerle tek tek ilgilenen Emniyet Müdürü Yılmaz, verdiği hediyelerle çocukları da sevindirdi.
İl Emniyet Müdürü Halil Yılmaz, Çevik Kuvvet Şube Müdürü Oktay Yıldızer ve Çevik Kuvvet polisleri Sırıl Köyü’ne giderek öğrencilerle buluştu. Halil Yılmaz, yarının büyükleriyle tek tek ilgilendi. Emniyet Müdürü Yılmaz, “Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü tarafından başlatılan ‘Kardeş Okul Projesi’ ile her yıl eğitim öğretim yılının başlangıcında Orhaneli’nin Sırıl Köyü’ne geliyoruz. Proje kapsamında geleceğimiz olan çocuklarımızla yakından ilgileniyoruz. Polis, hizmet ettiği halkının her zaman yanındadır.” dedi.
Emniyet Müdürü Halil Yılmaz ve beraberindekiler, okulun 17 öğrencisine yanlarında getirdikleri kırtasiye, giyim ve çeşitli oyuncaklardan oluşan hediyeleri verdi. Hayırsever firmaların da destek verdiği proje kapsamında hediyelerin bir kısmını ise çevik kuvvet personeli üstlendi. Canon marka fotokopi-yazıcı-tarayıcı makinesi, ilk yardım malzemeleri, okul önlükleri, diş macunu ve diş fırçası, çeşitli oyuncaklar ve hediyelik eşyalar, kırtasiye malzemeleri ve ihtiyaçlar çevik kuvvet personeli tarafından karşılandı. Hediyeleri alan öğrenciler mutluluklarını gizleyemedi. Öğrenciler, Halil Yılmaz’a teşekkür ederek derslerine çok çalışacaklarının sözünü verdi.
Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü’nün 4 yıldır kardeş okulu olan Sırıl Köyü İlköğretim Okulu, 3 yıl önce Emniyet Müdürlüğü tarafından baştan aşağıya yenilendi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz