Çevik Kuvvet Şube Müdürü yaralandı

Şanlıurfa Çevik Kuvvet Şube Müdürü Murat Nazif Demir derbi kutlamaları sırasında bir aracın çarpması sonucu başından yaralandı.

Olay saat 22.00 sıralarında meydana geldi. Galatasaray-Fenerbahçe derbisinin bitiminde sokaklara dökülen taraftarlar caddeleri sarı-kırmızıya boyadı. Çılgınca eğlenen tarafttarlar trafiği kilitledi.

İddiaya göre bu sırada kaldırımda bulunan Şanlıurfa Emniyeti Çevik Kuvvet Şube Müdürü Murat Nazif Demir şehiriçi otobüsünün yan aynalarından birinin çarpmasıyla aracın altına sürüklendi. Yere düşen Şube Müdürü başından yaralandı. Kazaya otobüsün önünü tıkayan taraftarların neden olduğu iddia edildi.

Reklam
Reklam

Ambulansla Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan Şube Müdürü tedavi altına alındı. Olay sorası caddedeki güvenlik önlemleri arttırıldı. Taraftarlar ise bir şey olmamışcasına eğlenmeye devam etti. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz