Cevizli Çiğ Köfte Çarşı Pazarda

Van’da bir esnaf, ilgiyi arttırmak amacıyla cevizli çiğ köfte yapıp satmaya başladı. Kırmızı ete göre...

Van’da bir esnaf, ilgiyi arttırmak amacıyla cevizli çiğ köfte yapıp satmaya başladı. Kırmızı ete göre daha sağlıklı olduğu ifade edilen cevizli çiğ köfte müşteriler tarafından da beğeniyle tüketiliyor.

Vatandaşların özellikle Ramazan ayında çiğ köfteye olan rağbetinden oldukça memnun olduklarını belirten Yaylam Döner Salonu sahibi Naif Kapağan, bu ilginin beraberinde rekabeti de getirdiğini söyledi. Yaşanan rekabet ayrıca çiğ köfte çeşitlerinin de artmasına neden olduğunu ifade eden Kapağan, ”Daha önce etli çiğ köfte sunduğumuz müşterilerimize artık cevizli çiğ köfteyi de sunuyoruz. Çünkü özellikle yaz aylarında etin bozulma riski yüksek. Ayrıca herkes etli çiğ köfteyi yiyemiyor. Bunun yanında değişik bir şeyler yapmak hoşuma gidiyor” dedi.

Reklam
Reklam

Müşterilerin cevizli çiğ köfteye olan rağbetinin sevindirici olduğunu belirten Kapağan, cevizli çiğ köfte porsiyonunun 3 TL’den satıldığını sözlerine ekledi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz